Als er in het klooster ambachtslieden zijn kunnen zij hun ambacht in alle nederigheid beoefenen [hoofdstuk 57 van de Regel].

Het kunstatelier De Vier Gekroonden vervaardigt kunstwerken in natuursteen, brons en hout. Van enkele sculpturen zijn ook reproducties verkrijgbaar. Er wordt gewerkt volgens opdracht. Via het menu aan de linkerkant, komt u op de pagina van het atelier met de catalogus en fotogalerij.

In het atelier Theophanes worden iconen geschilderd volgens de Orthodoxe traditie. Van deze originelen worden ook reproducties gemaakt. Daarnaast kunt u hier terecht voor paaskaarsen en photoshop bewerkingen. Voor meer informatie, klik op de link in het menu

Vanuit de abdijwinkel Sint Gregorius worden artikelen van onze ateliers verkocht. Daarnaast is de winkel gespecialiseerd in het Gregoriaans en verkoopt de abdijwinkel boeken die op een of andere manier raken aan ons monastieke en liturgische leven. In de vitrine in de ontvangstruimte van de abdij vindt u een selectie van het aanbod.

Als u meer wilt weten en contact wilt opnemen, vindt U de gegevens op de contactpagina. Van harte welkom!